OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest czwartek, 14 listopada 2019, 06:45

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 10:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 14 kwietnia 2005, 14:45
Posty: 326
Lokalizacja: ozo
Witam , czy z waszym internetem ostatnio wszystko jest ok ? Wszystkie strony sie otwierają ?np facebook ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 10:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2009, 13:41
Posty: 82
Lokalizacja: Ozorków
Dzwoniłem już dwa razy. Mówią, że do poniedziałku usuną usterkę. Problem dotyczy głównie stron .com


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 10:23 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 9 lipca 2007, 20:18
Posty: 26
Lokalizacja: ozw
Od jakichś 3 dni strasznie długo ładują mi się strony takie jak Kwejk, Facebook czy Sadistic. (Multimedia 6MB) Chyba mamy ten sam problem.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 12:40 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 20 stycznia 2011, 22:28
Posty: 13
Lokalizacja: OZO
Też mam ten sam problem :( :(


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 12:44 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 12 czerwca 2006, 23:11
Posty: 1711
Lokalizacja: krainaWina
mi w ogole nie dzialaja com
i np gumtrr.pl nie wiedziec czemu

_________________
Wyposażenie kuchni i łazienek w dobrej cenie,
Nowoczesna i niespotykana armatura - www.dobralazienka.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 13:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2006, 16:57
Posty: 841
Lokalizacja: Ozorków
Zrezygnowałem z ich internetu już 4 lata temu, ale nadal widzę, że nie poprawili jakości swoich usług :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 5 czerwca 2011, 13:49 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:19
Posty: 852
Lokalizacja: Ozorków
mi tylko facebook działa jak włącze opere turbo :/ nigdy nie było z niczym problemu, od 3 dni jest... dzwoniłem to powiedzieli, że to problem indywidualny pfff

[ Dodano: Pon Cze 06, 2011 11:53 ]
u mnie już ok :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL