OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest niedziela, 17 listopada 2019, 18:31

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 21:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 5 stycznia 2005, 20:29
Posty: 80
Lokalizacja: ozorków
Witam. Mam pytanie, posiadam internet z Multimedia chciałbym zainstalować sobie Router wi-fi i rozdzielić sygnał na dwa kompy, czy jest to możliwe? bo słyszałem , że jest z tym problem... i jaki router byście polecali?

_________________
x-men


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 21:43 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 12 czerwca 2006, 23:11
Posty: 1711
Lokalizacja: krainaWina
nie ma żadnego problemu, mam tak w domu zrobione.
jak chcesz pomocy to napisz mi na gg lub PW.

_________________
Wyposażenie kuchni i łazienek w dobrej cenie,
Nowoczesna i niespotykana armatura - www.dobralazienka.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL