OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest poniedziałek, 11 listopada 2019, 20:34

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 12 czerwca 2012, 09:42 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 7 lipca 2011, 11:21
Posty: 32
Lokalizacja: Oz
PrzemekK napisał(a):
Jak skanuje RF to mam kilka routerów o nazwach ICNET z bardzo dobrym zasięgiem ale nie wiem co to jest?
Odnośnie sieci "ICNet Area..." to tutaj macie kontakt.


dozer83s napisał(a):
ale avast ani nod nie widzą tego wirusa
Wikipedia:
"Rootkit infekuje jądro i usuwa ukrywane programy z listy procesów oraz plików zwracanych do programów. Może on np. ukryć siebie oraz konia trojańskiego przed administratorem oraz oprogramowaniem antywirusowym."


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 12 czerwca 2012, 12:26 
Offline

Dołączył(a): piątek, 18 stycznia 2008, 08:32
Posty: 18
Lokalizacja: Ozorków
Planujemy w najbliższym czasie zwiększyć zasięg o Słowik.

pozdrawiam

www.skylan.com.pl


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 12 czerwca 2012, 20:48 
Offline

Dołączył(a): środa, 4 sierpnia 2004, 14:26
Posty: 8
Lokalizacja: Słowik
A dokładniej?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 13 czerwca 2012, 13:37 
Offline

Dołączył(a): piątek, 18 stycznia 2008, 08:32
Posty: 18
Lokalizacja: Ozorków
Witam,
proszę o kontakt z biurem. Telefonicznie lub osobiście.

Dziękuje.

www.skylan.com.pl


Sklep


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 20 czerwca 2012, 20:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 11 października 2007, 18:29
Posty: 178
Lokalizacja: WIDZEW ŁÓDŹ
Na stronie jest napisane, że SkyLan oferuje niskie pingi, jak niskie? może ktoś wrzuci speedtest.net ? ;)

_________________
RTS WIDZEW ŁÓDŹ


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 20 czerwca 2012, 21:59 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2010, 18:20
Posty: 29
Lokalizacja: Sokolniki
http://www.speedtest.net/result/2020000393.png


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2012, 13:48 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
"Grade: D-"
Czyli prawdopodobnie od cholery zgubionych pakietów po drodze było...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 2 lipca 2012, 21:30 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 12 lutego 2012, 16:47
Posty: 5
Lokalizacja: Ozorków
Z pingiem mają problem.Wszelkie sieciowe fps-y można sobie podarować....


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 2 lipca 2012, 22:29 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 września 2002, 11:47
Posty: 2696
Lokalizacja: Helenów
A oto mój ping :)

Obrazek

_________________
Pozdrawiam Michał Kowalski


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 3 lipca 2012, 08:15 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
Obrazek


Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2012, 08:15 przez no limited, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 3 lipca 2012, 08:58 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 września 2002, 11:47
Posty: 2696
Lokalizacja: Helenów
Po światłowodzie taki wynik jak najbardziej możliwy.

_________________
Pozdrawiam Michał Kowalski


Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2012, 08:59 przez OzoAdmin, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 3 lipca 2012, 21:03 
Offline

Dołączył(a): piątek, 18 stycznia 2008, 08:32
Posty: 18
Lokalizacja: Ozorków
Mieliśmy problemy z routerem BGP, dlatego w tym tygodniu stanie sprzęt klasy operatorskiej CISCO 2851.

Ozo_Admin, a jaki ping do Warszawy?

pomiar z mojego domowego netu:

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 9 lipca 2012, 21:37 
Offline

Dołączył(a): środa, 4 sierpnia 2004, 14:26
Posty: 8
Lokalizacja: Słowik
polejsos napisał(a):
PrzemekK napisał(a):
Jak skanuje RF to mam kilka routerów o nazwach ICNET z bardzo dobrym zasięgiem ale nie wiem co to jest?
Odnośnie sieci "ICNet Area..." to tutaj macie kontakt.


Wysłałem kilka emaili i zero odpowiedzi. Muszą mieć nawał klientów skoro czasu brak na prostą odpowiedź... echhh szkoda słów


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 10 lipca 2012, 15:05 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 7 lipca 2011, 11:21
Posty: 32
Lokalizacja: Oz
PrzemekK napisał(a):
polejsos napisał(a):
PrzemekK napisał(a):
Jak skanuje RF to mam kilka routerów o nazwach ICNET z bardzo dobrym zasięgiem ale nie wiem co to jest?
Odnośnie sieci "ICNet Area..." to tutaj macie kontakt.
Wysłałem kilka emaili i zero odpowiedzi. Muszą mieć nawał klientów skoro czasu brak na prostą odpowiedź... echhh szkoda słów

Jak ja chciałem się dowiedzieć jaki oferują dostęp do internetu to dzwoniłem do nich na numer telefonu z linku który podałem i dodzwoniłem się bez problemu za pierwszym razem


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL