OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest czwartek, 21 listopada 2019, 09:58

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Internet Pomocy
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 18:03 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2010, 18:20
Posty: 29
Lokalizacja: Sokolniki
Witam wszystkich:) mam do Was taką prośbę, obecnie mam internet z ery bezprzewodowy, kończy mi się umowa i będę z niego rezygnować powód brak zasięgu. Dlatego do Was prośba pomóżcie mi jakiś wybrać. Dodam,że nie posiadam tel. stacjonarnego. Z góry dziękuje :D :D :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 18:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 4 stycznia 2010, 19:39
Posty: 107
Lokalizacja: Ozorków
też nie mam telefonu stacjonarnego więc wybrałam internet radiowy od Kucharskiego. Na razie nie mogę narzekać.

_________________
Życie jest jak bajka...
Raz pijesz piwo, raz tymbarka...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 18:31 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 12 listopada 2009, 15:35
Posty: 25
Lokalizacja: ozorków
ja mam internet z dialogu i nie narzekam :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 20:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 2 lutego 2009, 16:20
Posty: 331
Lokalizacja: EPLL
kobietka

era zawsze ma takie problemy bo częso brakuje napięci na radiolini na polnej i na kominie bawełny a zanim ekipa ze zgierza dojedzie to lata świetlne mijaja wiem bo serwisowałem ere więc wiem coś o tym !


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 listopada 2009, 17:29
Posty: 235
Lokalizacja: Ozorków
jjustynaa napisał(a):
ja mam internet z dialogu i nie narzekam :)


ja również, moim zdaniem optymalne rozwiązanie :)

_________________
"Nie mnie oceniać lepszych.
Rzecz w tym, że ciężko zamknąć pysk
w odniesieniu do reszty"


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:14 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 11 maja 2008, 20:46
Posty: 517
Lokalizacja: Ozorków
Ale ona nie ma telefonu więc może się pożegnać z dialogiem...
Polecam Orange CDMA z opcją 7GB za 70zł... Internet 1mb/s .
Ewentualnie jak mieszkasz blisko FGT to masz PLAY'a


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 listopada 2009, 17:29
Posty: 235
Lokalizacja: Ozorków
ozorkow.net napisał(a):
Ale ona nie ma telefonu więc może się pożegnać z dialogiem...
Polecam Orange CDMA z opcją 7GB za 70zł... Internet 1mb/s .
Ewentualnie jak mieszkasz blisko FGT to masz PLAY'a


Ja też nie mam telefonu ;]

_________________
"Nie mnie oceniać lepszych.
Rzecz w tym, że ciężko zamknąć pysk
w odniesieniu do reszty"


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:19 
Offline

Dołączył(a): środa, 25 sierpnia 2010, 19:41
Posty: 24
Lokalizacja: Ozorków
Artens napisał(a):
jjustynaa napisał(a):
ja mam internet z dialogu i nie narzekam :)


ja również, moim zdaniem optymalne rozwiązanie :)

Ja tez mam Dialog i polecam ! Oczywiście są nieraz małe problemy ale to tak jak ze wszystkim gdzie są jakieś urządzenia i do tego obsługiwane albo serwisowane przez człowieka :wink:

_________________
Czyny mówią więcej niż słowa a wynik jest świadectwem !


Ostatnio edytowano wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:21 przez neutralna, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 22:33 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
Od czasu do czasu jestem u znajomego i nie mogę już znieść dłuższego narzekania na Dialog. Modem się zawiesza co chwila, dzwoniąc do BO oni twierdzą, że nie są właścicielami modemu i że inna firma serwisuje modem nie podając kontaktu do niej, ogólnie śmiech na sali co się z nimi stało. Kiedyś byli porządni.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 31 sierpnia 2010, 23:37 
Offline

Dołączył(a): wtorek, 31 stycznia 2006, 22:13
Posty: 249
Lokalizacja: ozo
też mam dialog i polecam choć jak przedmówcy czasami trzeba modem wyheblować , ale sporadycznie
nie ma tel ? nie musi jest opcja dialnet solo , jak nie ma przyłącza dialogu to nawet na łączach tpsa jest opcja . trzeba iść do "stodoły" i popytać


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 03:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2006, 16:57
Posty: 841
Lokalizacja: Ozorków
no limited napisał(a):
Modem się zawiesza co chwila, dzwoniąc do BO oni twierdzą, że nie są właścicielami modemu i że inna firma serwisuje modem nie podając kontaktu do niej, ogólnie śmiech na sali co się z nimi stało. Kiedyś byli porządni.


Co ma piernik do wiatraka? To, że się modem zawiesza ma się nijak do sygnału, który pochodzi od Dialogu. Nowy modem lub router i po problemie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 08:19 
Offline

Dołączył(a): wtorek, 31 stycznia 2006, 22:13
Posty: 249
Lokalizacja: ozo
no taka padaczkę otrzymujesz od dialogu :/ i nie powiem ze 3 razy mi się już upalił :/ wcześniej miałem calisto i nie miałem tego problemu teraz dają jakiegoś gównianego sagema jak się nie myle ..


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 09:19 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
Qadrat napisał(a):
Co ma piernik do wiatraka? To, że się modem zawiesza ma się nijak do sygnału, który pochodzi od Dialogu. Nowy modem lub router i po problemie.


A to ma piernik do wiatraka, że modem się dzierżawi od Dialogu i chcąc coś z nim zrobić (naprawić) trzeba to załatwiać przez nich a oni się wypinają.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 10:35 
Offline

Dołączył(a): wtorek, 17 września 2002, 12:49
Posty: 1141
Lokalizacja: kozia noga
ja mam dialog od niepamiętnych czasów i nigdy nie miałem problemu ze sprzętem (może zmieńcie sobie prąd skoro wam się modem spala ;p)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 10:39 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2010, 18:20
Posty: 29
Lokalizacja: Sokolniki
A co sądzicie o Multimedii??


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL