OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest niedziela, 17 listopada 2019, 18:54

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 13:46 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
Multimedia ma (podobno, bo wiem z opowiadań) 6mega + tv C pakiet za 79zł(?). Do tego na każde zawołanie przyjeżdza monter, który instaluje i konfiguruje modemy, routery itp.

Ale zaznaczam, że to jest nie moja opinia, tylko znajomego.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 15:01 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2010, 18:20
Posty: 29
Lokalizacja: Sokolniki
dzięki wielkie za informacje :D :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 15:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2006, 16:57
Posty: 841
Lokalizacja: Ozorków
Dialog od ponad 3 lat, cały czas to samo łącze (DialNet Solo 6Mb/s). Z tym, że od początku nie używam modemu tylko routera z wbudowanym modemem. Problemów zero ;)

Nie wiem jak teraz z MultiMedią, ale w 2006r jak miałem od nich łącze to więcej razy wypowiedziałem słowo "kur.." niż mignęła dioda na modemie. Może się poprawili, nie wiem. Ja przynajmniej nigdy od nich już nie wezmę internetu. W jednym lipcowym tygodniu naliczyłem 96h godzin bez dostępu do neta. To samo mówi za siebie ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 17:43 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:19
Posty: 852
Lokalizacja: Ozorków
ja mam multimedia od roku 6 mb a od 23 do 13 - 8mb ale zawsze mam wskazania wyższe, w nocy jest nawet do 15mb, mam sam internet bez telewizji, bo podobno to ma znaczenie ;)

w podpisie ma speed test robiony ok godziny 17

nawiasem mam pytanie:
czy posiada ktoś internet w play na osiedlu i jak się sprawuje... ?
i czy ktoś przekroczył limit który jest i jak wtedy chodzi internet


Ostatnio edytowano środa, 1 września 2010, 18:19 przez tom, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 19:47 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2010, 18:20
Posty: 29
Lokalizacja: Sokolniki
tom napisał(a):
ja mam multimedia od roku 6 mb a od 23 do 13 - 8mb ale zawsze mam wskazania wyższe, w nocy jest nawet do 15mb


a jak to wygląda cenowo?Ile płacisz za 6mb.

tom napisał(a):
mam sam internet bez telewizji, bo podobno to ma znaczenie ;)


możesz coś więcej na ten temat powiedzieć, bo ja mam kablówkę w multimedii.I raczej zdecyduje się na podpisanie umowy z nimi.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 1 września 2010, 20:25 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:19
Posty: 852
Lokalizacja: Ozorków
teraz płace 58 zł, ale własnie kończy mi się umowa którą miałem na rok i teraz za 6mb chcą 74 zł a za 2 mb 54 zł. nie wiem jak to wygląda z telewizją... a jeśli chodzi o to czy z telewizją gorzej to chyba ktoś na forum się wypowiadał,że podobno gorzej, ja nie potwierdzam.... co jak co ja polecam, bo mi chodzi bez problemu, mieszkam na blokach... także plotki o internecie w multimedia dementuje

a naprawde dużo korzystam z internetu :)


Ostatnio edytowano środa, 1 września 2010, 20:28 przez tom, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL