OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest sobota, 23 listopada 2019, 02:09

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: SkyLan - opinie
PostNapisane: środa, 6 października 2010, 17:36 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
Witam
Chciałbym zaczerpnąć opinii od użytkowników internetu w SkyLanie.
Aktualnie jestem u konkurencji, ale ostatnio borykają się z problemami, niestety chodzenie, dzwonienie, prośby raczej nie pomagają. Dlatego pojawiła się u mnie idea żeby przejść do SkyLanu. I tutaj potrzebuję was - czyli osoby korzystające z usług tej firmy.
Interesuje mnie wszystko - jak działa, czy prędkości są zadowalające, czy często zdarzają się awarie, jak szybko są naprawiane, jak z pingiem w grach internetowych. Ogólnie piszcie wszystko co myślicie o ich ofercie.

Pozdrawiam

inb4 Nie, nie mogę wziąć neta z Dialogu czy TP, mieszkam w domu jednorodzinnym i nie ma przyłącza do linii. Miły pan w Dialogu stwierdził, że przekopanie kosztowałoby kilka tysięcy złotych...


Ostatnio edytowano środa, 6 października 2010, 17:37 przez rzezol, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 6 października 2010, 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 listopada 2008, 19:48
Posty: 249
Lokalizacja: ozorków
ja mam 2 mb i kilku moich znajomych i nie słyszałem zadnych skarg

podłączenie tylko troche drogo

ja polecam :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 6 października 2010, 17:56 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
Cytuj:
podłączenie tylko troche drogo

A można wiedzieć ile? I w jakim czasie od podpisania umowy?

Może ktoś jeszcze coś bardziej konkretnie powie :wink:


Ostatnio edytowano środa, 6 października 2010, 17:58 przez rzezol, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 6 października 2010, 18:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 listopada 2008, 19:48
Posty: 249
Lokalizacja: ozorków
cos koło 182 zł montaz i podłączenie
ja mam 2mb i place 49 zł.wszystko nawet szybko smiga
cała procedura trwa w granicach 7 dni

polecam


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 8 października 2010, 11:39 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
Nikt więcej nie ma nic do powiedzenia? Nie wierzę, że tylko 1 osoba z forum korzysta ze SkyLanu :lol:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 8 października 2010, 11:58 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 11 maja 2008, 20:46
Posty: 517
Lokalizacja: Ozorków
Ja polecam.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 8 października 2010, 12:06 
Offline

Dołączył(a): sobota, 19 kwietnia 2008, 18:54
Posty: 10
Lokalizacja: Ozorków
Działa u mnie od 2 lat nie mam zastrzeżeń , również polecam :D


Ostatnio edytowano piątek, 8 października 2010, 12:11 przez batomi, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: sobota, 9 października 2010, 07:38 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 5 czerwca 2008, 23:40
Posty: 36
Lokalizacja: Ozorków
ja też mam.założenie na 2 raty możesz .ogólnie jestem zadowolony


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: sobota, 9 października 2010, 17:42 
Offline

Dołączył(a): środa, 6 października 2010, 13:07
Posty: 3
Lokalizacja: Ozorków
Podepne sie pod temat.Czy jakis uzytkownik moze powiedziec jak jest z pingami w grach online?Jezeli nikt z was nie gra,to....W win xp,klikamy na start/uruchom/wpisujemy cmd - enter/po wyskoczeniu okna...wpiszcie np ping/spacja/www.onet.pl/ enter i podajcie jakie macie srednie czasy...Wg.tej metody mozna pingowac inne adresy www i ip.....Bedziemy wdzieczni za te informacje:)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 10 października 2010, 10:08 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 12 czerwca 2006, 23:11
Posty: 1711
Lokalizacja: krainaWina
to skylan w ogóle daje już zew. IP ?

_________________
Wyposażenie kuchni i łazienek w dobrej cenie,
Nowoczesna i niespotykana armatura - www.dobralazienka.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 10 października 2010, 18:05 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 września 2002, 17:05
Posty: 323
Lokalizacja: echo $HOME
Jak nie jak tak i nie już tylko praktycznie od zawsze miał zew. IP.

_________________
Free shell
Obrazek
Obrazek


Ostatnio edytowano niedziela, 10 października 2010, 18:08 przez Tata, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 10 października 2010, 18:26 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
No właśnie też się ździwiłem o co kaman. Nie wiem czy "praktycznie" od samego początku czy od samego początku, ale SkyLan oferował już kilka lat temu zew. IP a na pewno tych lat już było 5.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 stycznia 2011, 11:09 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
Odświeżę trochę temat, bo znowu pojawia się idea przejścia do konkurencji... Jak jest w SkyLanie z uploadem? Jak ktoś może zrobić speedtest łącza to będę wdzięczny (speedtest.net).


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 stycznia 2011, 11:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 listopada 2008, 19:48
Posty: 249
Lokalizacja: ozorków
prosze
net 2 mb sky lan

DOWNLOAD 2.85mb/s

UPLOAD 0.65 mb/s

PING 100ms

ale te parametry sa zmienne :D


Ostatnio edytowano środa, 19 stycznia 2011, 11:21 przez harnas, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 stycznia 2011, 11:28 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2009, 18:38
Posty: 21
Lokalizacja: Ozorków
harnas napisał(a):
prosze
net 2 mb sky lan

DOWNLOAD 2.85mb/s

UPLOAD 0.65 mb/s

PING 100ms

ale te parametry sa zmienne :D


Hmm dosyć duży ping widzę. Można wiedzieć do jakiego to serwera był robiony test :?: Bo jeżeli Łódź to... lipa :cry:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL