OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest piątek, 22 listopada 2019, 08:02

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 15 lutego 2011, 10:50 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 12 czerwca 2006, 23:11
Posty: 1711
Lokalizacja: krainaWina
Witam, obecnie mam umowę z multimedią, teraz oferują 54,99 za 6mbit.
Problemów z netem nie mam, ping między 33 a 70 w zależności od dnia.

Może ktoś się orientuje, czy tpsa, netia i dialog nadal poza normalną stawką za internet nadal ciągną po 10 czy 20zł za "utrzymanie linii telefonicznej" ?


Chodzi mi żeby płacić do 60zł i mieć dobre 6mbit :) lub 4 mbit za 40zł itp.


Okolice lotnicza/sikorskiego

_________________
Wyposażenie kuchni i łazienek w dobrej cenie,
Nowoczesna i niespotykana armatura - www.dobralazienka.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 15 lutego 2011, 11:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2006, 16:57
Posty: 841
Lokalizacja: Ozorków
W Dialogu masz coś takiego jak DialNet Solo. Sam internet, bez utrzymania linii telefonicznej. W "Stodole" jest punkt Dialogu, tam będą mieli informacje o promocjach (na stronie nie patrz).


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 15 lutego 2011, 15:52 
Offline

Dołączył(a): poniedziałek, 22 listopada 2004, 15:55
Posty: 44
Lokalizacja: Ozorków
tpsa placisz 29 zloty za utrzymanie linii, dialogowi nie placisz.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 15 lutego 2011, 18:02 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 12 czerwca 2006, 23:11
Posty: 1711
Lokalizacja: krainaWina
niestety, w dialogu i netii "Warunkiem skorzystania z usługi jest posiadanie aktywnej abonenckiej linii telefonicznej w sieci TP S.A." więc jestem skazany na multimedię...

zresztą 6mbit za 55zł na 12 msc to nie jest strasznie słaba oferta chyba

[ Dodano: Sob Kwi 16, 2011 18:07 ]
Cofam co mówiłem, netia to kawał grzybiarzy :/

nie mogę wybrać promocji bo ona jest tylko dla nowych abonentów.

wiec musze wypowiedzieć umowę (okres wypowiedzenia umowy to u nich miesiąc) a potem DOPIERO PO 3 MIESIĄCACH mogę zamówić internet od nich...

3 msc bez neta mi sie nie widzi, tym bardziej ze potrzebuje go do wykonywania pracy...

Ponawiam pytanie - który operator na lotniczej sie opłaca ?

_________________
Wyposażenie kuchni i łazienek w dobrej cenie,
Nowoczesna i niespotykana armatura - www.dobralazienka.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL