OzoForum

Forum internetowe Ozorkowa i okolic
Teraz jest poniedziałek, 9 grudnia 2019, 21:49

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: środa, 16 czerwca 2010, 20:25 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:19
Posty: 852
Lokalizacja: Ozorków
Ma ktoś może w ozo? i jak się sprawuje ?

ps. wiem pewnie ktoś napisze, że lepszy play, dziekuje za rady chce opinii o orange 3G w ozo


Ostatnio edytowano czwartek, 15 lipca 2010, 00:55 przez tom, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 16 czerwca 2010, 21:29 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 7 lutego 2010, 15:53
Posty: 30
Lokalizacja: to jest ?
odradzam zdecydowanie nie dosc ze jak wykorzystasz transfer to później ci tak internet wolno chodzi że to masakra jest nie polecam wręcz odradzam


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 16 czerwca 2010, 21:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 22 stycznia 2009, 22:40
Posty: 1470
Lokalizacja: ozorków
a ktos cos wie na temat neta z polsatu??

_________________
To nie prędkość jest niebezpieczna, niebezpieczni są słabi kierowcy.


Ostatnio edytowano środa, 16 czerwca 2010, 21:48 przez doti, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 17 czerwca 2010, 00:00 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 13 stycznia 2008, 17:29
Posty: 1330
Lokalizacja: Ogórków
Jest. 31 Gb z czego masz 5 do wykorzystania między 8-24 i 26gb do wykorzystania 24-8


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 17 czerwca 2010, 03:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2006, 16:57
Posty: 841
Lokalizacja: Ozorków
W necie z Polsatu po wykorzystaniu limitu nalicza wg jakiejś tam określonej stawki za ileś tam danych, więc można sobie nabić całkiem niezły rachunek :D I ten internet nie jest typowo polsatowy, dostajesz normalnie modem na kartę sim i działa to na zasięgu którejś sieci komórkowej.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 17 czerwca 2010, 06:48 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 września 2002, 11:47
Posty: 2696
Lokalizacja: Helenów
Qadrat napisał(a):
dostajesz normalnie modem na kartę sim i działa to na zasięgu którejś sieci komórkowej

Konkretnie jest to sieć Aero 2, przekaźnik mają w Ozorkowie na kominie koło Tesco.
http://mapa.btsearch.pl/gps/ll/51.96070 ... 64392/z/16

_________________
Pozdrawiam Michał Kowalski


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 28 lipca 2011, 20:11 
Offline

Dołączył(a): czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:19
Posty: 852
Lokalizacja: Ozorków
podbije temat ma ktoś internet play i jak to chodzi w ozo i okolicach? bo mają teraz ciekawą oferte... 24-9 za free a ja przeważnie wtedy jestem na necie ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL