I ja także się podpisuję pod jego słowami.
W Ozorkowie poza pizzeriami nie ma praktycznie nic, więc to chyba super sprawa jak powstają nowe miejsca. 1 lokalem się nie zaspokoi wszystkich ludzi, bo części nie będzie odpowiadała muzyka, innym ludzie tam przebywający, jeszcze innym wystrój. No sory .. ale na realia naszej małej mieściny trzeba się cieszyć tym co jest.
Jednym bardziej się podoba Tramp.. spoko, innym Intro - też dobrze, dlatego niepotrzebne te negatywne opinie, które mają na celu zniechęcić ludzi do przychodzenia w dane miejsce. Rzecz gustu
IntroPub na gorze wygląda w/g mnie świetnie

, dół będzie wyremontowany. Nie ma co się luksusu spodziewać, bo to kosmiczna kasa by poszła na zrobienie porządnej sali tanecznej.
Toaleta koedukacyjna też kwestia czasu aż będzie druga, więc kolejny (dla niektórych) problem zniknie.
i taka moja subiektywna wskazówka: trzymajcie się tego by było to dalej (imprezy sobotnie) 18+ i ochronę jakoś, co by nie było zbytnio agresji i niepotrzebnych ekscesów.
Tak mi się wydaje przynajmniej, że ludzie woleli by się pobawić w bezpiecznym miejscu

, bo przy takiej ilości ludzi to różnie może być

A jak kilka razy coś się wydarzy poważniejszego, zaraz pójdzie plota, że to i tamto i Wam łatkę przykleją:P
Ale ja tam w Was wierzę

mi się podoba Intro